intro
bruids arrangement
foto's bruidskapsels
extensions
foto album
prijslijst
contact
links

Copyright

© Copyright Benita's Haarverzorging 2004-2017. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze site (benita-haarverzorging.nl en alle onderliggende pagina's) aantreft bij Benita's Haarverzorging of zijn gelicenceerd aan Benita's Haarverzorging.

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Benita's Haarverzorging of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.

Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, mits de volgende copyright-tekst in elke copy aanwezig is: ˝© Copyright Benita's Haarverzorging˝, mits copyright, handelsmerk en andere van toepassing zijnde teksten niet worden verwijderd en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.

Benita's Haarverzorging voert het beheer over de pagina's op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina's op deze website mag altijd. De webmaster stelt het op prijs hiervan in kennis te worden gesteld.
sitemap disclaimer copyright